Zelf bouwen

Steeds meer particulieren bouwen een huis in eigen beheer. Op die manier kunt u uw nieuwe woning volledig afstemmen op uw eigen wensen. Voor het bouwen van een huis heeft u wel de juiste materialen nodig. Gaat u een eigen huis bouwen of laat u een huis bouwen in eigen beheer? Kom naar ons voor alle benodigde bouwmaterialen.

Huis bouwen in eigen beheer

Als u uw droomhuis gaat bouwen in eigen beheer, dan heeft u natuurlijk de juiste bouwmaterialen nodig. Wiecherink levert aan bedrijven, zzp-ers en particulieren. Alle materialen die u nodig heeft om een huis te bouwen kunt u bij ons kopen. Wij verkopen alle basismaterialen van de woning van baksteen tot dakpan we leveren dit in vele soorten en maten. Ook voor de isolatie van uw nieuwe woning bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment isolatiemateriaal, zoals glaswol, steenwol en XPS- en EPS isolatieplaten. Onze medewerkers kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze materialen.

Alles voor de bouw van uw eigen huis

Naast de bouwmaterialen die de basis vormen van uw woning, kunt u bij ons ook terecht voor alle afwerkmaterialen van de woning. Plaatwerk, hout, deuren en kozijnen. Ons hang- en sluitwerk is voorzien van het politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo weet u zeker dat uw nieuwe huis ook veilig is. Ook dakbedekking, gevelbekleding, tegels en sanitair vindt u in ons assortiment. Mochten we niet voldoende materiaal op voorraad hebben, dan kunnen we dat voor u bestellen en wordt het de volgende dag al geleverd. We kunnen het zelfs bij u thuis of op de bouw bezorgen.

Vakkundig advies en bezorgservice

Heeft u hulp nodig in het bouwproces of heeft u vragen over een bepaald materiaal? Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste isolatie, dakbedekking of gevelbekleding, wij denken gewoon met u mee. Bovendien kunt u gebruik maken van onze bezorgservice. Wij bezorgen uw bestelling in het gebied tussen Arnhem en Nijmegen gratis op de bouw. Uw droomhuis bouwen in eigen beheer wordt door onze hulp een stuk makkelijker en eenvoudiger.