Sanitair

Bij het uitkiezen van een nieuwe badkamer hoort ook het sanitair. Bij ons vindt u een ruim aanbod sanitair van gerenommeerde merken als Sealskin. Kom langs in de showroom om uw sanitair uit te kiezen.

Meer dan 150.000 badkamerartikelen

Wiecherink Bouwmaterialen biedt alles voor uw badkamer. Of u nou op zoek bent naar een moderne zwevende toiletpot met een bijpassend bidet of juist naar een klassiek inbouwbad: wij hebben de beste keuze voor u. Het sanitair wat u bij ons kunt aanschaffen staat opgesteld in de showroom. Zo kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer. U kunt bij ons terecht voor toiletten, douchewanden en -cabines, ligbaden, badkamermeubels en wastafels. Daarnaast verkopen wij natuurlijk ook bijpassende kranen, douchekoppen en badkameraccessoires, zoals verlichting en toiletrolhouders.

Sealskin badkamer sanitair

Wij werken samen met een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal. In ons assortiment zitten luxe A-klasse merken zoals alle Sealskin badkamer- en sanitaire producten, Grohe kranen, Plieger, Sphinx en Keramag. Ook voor een beperkter budget hebben we voldoende keuze in ons zeer ruime aanbod. Ons sanitair is van uitstekende kwaliteit en beschikbaar in een variëteit aan kleuren, vormen en maten. Met Sealskin materialen is het bijvoorbeeld mogelijk om uw eigen douche samen te stellen met de verschillende inloopdouches, doucheschermen en douchekranen.

Professioneel advies

Het verbouwen of vernieuwen van de badkamer begint bij een deskundig advies. Bij ons bent u verzekerd van professioneel advies over de inrichting van uw badkamer. Wij kunnen ook adviseren over de bouw en de bouwmaterialen leveren. Als u via ons voor 17.00 uur een bestelling plaatst bij de leverancier, dan zijn de producten de volgende dag al in onze winkel aanwezig. Heeft u een bestelling gedaan voor een complete badkamer en bent u nog niet klaar om te gaan bouwen? Wij zorgen voor opslag totdat u het nodig heeft.

Kom naar onze showroom in Gendt om de mogelijkheden voor een nieuwe badkamer te bespreken.

download-5-custom
download-custom
sphinx-custom
download-3-custom
download-2-custom
1482155918-large-vasco-logo-custom
download-1-custom
download-custom
download-4-custom-cut
duravit-custom
kermi-custom
logo-pressalit-custom
geberit-custom
325-custom-2
bette-custom