Gevelbekleding

Gevelbekleding is onderhoudsarm en in vele soorten, kleuren en uitvoeringen leverbaar. Door het gebruik van gevelbekleding veranderd u de uitstraling van uw woning. Daarnaast wordt de ruimte woning extra beschermd tegen kou. In onze winkel vindt u kwalitatieve materialen voor het bekleden van uw gevel.

Rockpanel platen en kunststof panelen

In ons assortiment vindt u Rockpanel platen en kunststof panelen. Rockpanel heeft panelen in verschillende soorten materialen en looks. Gevelbekleding met steen- of houtlook bijvoorbeeld. Ook voor kunststof panelen voor aan uw gevel bent u bij ons aan het juiste adres. Deze panelen zijn eenvoudig te verwerken, leverbaar in flexibele maten en niet van echt hout te onderscheiden. Daarnaast is kunststof gevelbekleding duurzamer dan hout.

Boeistroken

Boeistroken zijn kant-en-klare planken voor rond het dak. Een boeistrook wordt gebruikt als boeiboord, dakrand, gootafwerking of als afwerking van de dakkapel. De gevelbekleding kan verticaal of horizontaal geplaatst worden en is verkrijgbaar in verschillende formaten, materialen en kleuren.

Panelen en sierluiken voor buitenkant woning

Door de nerfstructuur zijn de kunststof gevelpanelen niet van echt hout te onderscheiden. U geniet dus van het stijlvolle karakter van hout, maar zonder de nadelen ervan. De duurzame panelen vergen nagenoeg geen onderhoud en de gevel schilderen is overbodig geworden. U hoeft alleen de gevel af en toe af te nemen en de buitenkant van uw woning ziet er weer als nieuw uit. In ons assortiment vindt u ook sierluiken.

Alle soorten gevelbekleding

Beklding voor de gevel wordt gebruikt bij de renovatie van oude panden. Om gevels een mooiere uitstraling te geven en tegelijkertijd oude gevels te verbergen. Ook wordt het gebruikt om uw woning een extra dimensie te geven. Bij Wiecherink bouwmaterialen heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten gevelbekleding. Wat het beste bij uw woning past kunt u zelf bepalen, maar voor professioneel advies kunt u ook terecht bij onze medewerkers. Zij adviseren u graag als u hulp nodig heeft. Wij kunnen u niet alleen adviseren over de producten maar ook over de bewerkingen en montage.

Kom naar onze showroom in Gendt en bekijk al onze gevelbekleding.

keralit-394x120
download-212x120
rockpanel-304x120