Tec7

Tec7 is een mooi product om delen, bijvoorbeeld houtdelen, te lijmen en kan tegelijkertijd gebruikt worden om te monteren en af te dichten. Het schoonmaken en losmaken ervan kan echter een lastige opgave zijn.

Wat is Tec7?

Tec7 is een 1-component kit dat als vervanging ingezet kan worden voor alle siliconenkit, outlijm, montagelijm, acrylaatkit, PU-lijm en eigenlijk alle andere lijmen en kitten. Tec7 hecht uitstekend op uiteenlopende materialen, waardoor je eigenlijk alleen dit product nodig hebt. Deze lijm-kit is gemaakt op basis van MS-polymeer en heeft een zeer goed hechtingsvermogen en blijft na het uitharden heel elastisch. Bijkomend voordeel ervan is dat het ook nog eens zeer goed bestand is tegen vorming van schimmels.

Tec7 losmaken

Wat vast zit moet echter ook ooit weer eens losgemaakt worden. Dat kan bij deze lijm-kit nog wel eens een lastige klus zijn. Hoe kunt u dit het beste aanpakken? Hiervoor zijn verschillende oplossingen. Een stanleymesje kan soms voldoende zijn om de kit te verwijderen. Dat gaat prima bij bijvoorbeeld een wastafel die hiermee vastgezet is. Ook een verfkrabber of sterk visdraad wil wel eens helpen. Voor de grotere klussen raden wij echter toch een goed kit-verwijderaar aan, zoals bijvoorbeeld Remove-All. U kunt dan eerst zoveel mogelijk kit verwijderen met een mesje of schraper en laat de kitresten inweken met de kit-verwijderaar. De kitresten kunt u na een uur of twee gemakkelijk verwijderen.

Schoonmaken

Tec7 heeft tevens verschillende producten voor het reinigen en ontvetten van oppervlakten. Zo kunnen er bijvoorbeeld kalkresten of roestvlekken op sanitair voorkomen die je graag effectief wilt verwijderen, zonder dat je hiermee de lijm-kit aantast. Met de Tec7 Cleaner kunt u dit gemakkelijk doen. Ook verf- en lakresten zijn hier gemakkelijk en effectief mee te verwijderen.

HP Clean – de alleskunner van Tec7 

Met dit product kun je echt heel veel! Bekleding reinigen, algen verwijderen, autovelgen reinigen, met name de vieze remstof. Maar ook reinigen van wandtegels, vloertegels, auto,caravan, tuinmeubelen, gevelbekleding enz. In combinatie met het Scarabee sponsje kun je zelfs watervaste stift zeer eenvoudig verwijderen!  Het middel is veilig voor ogen en huid en biologisch afbreekbaar. We hebben dit geweldige schoonmaakmiddel op voorraad. Ook verkrijgbaar in een 5 liter verpakking.

 

Nieuw: Tec7 Foamtack lijmschuim

 

  • Krachtige verlijming
  • Eenvoudig in gebruik
  • Lage expansie
  • Voor binnen en buiten

 

Tec7 Scub – krachtig schuurmiddel voor gladde oppervlakten

 

  • Reinigt, vernieuwt en beschermt in één handeling
  • Huidvriendelijk en biologisch afbreekbaar
  • HACCP reinigen mogelijk

 

Ruim assortiment Tec7 producten in onze winkel

Op de balie in onze winkel kunt u een filmpje bekijken over alle mogelijkheden en toepassingen van Tec7 producten. Natuurlijk adviseren wij u graag over het juiste product voor uw klus. Voor de beste service en advies komt u naar Wiecherink bouwmaterialen in Gendt.