Beslag voor binnen en buiten

Met binnen en buitenbeslag kunt u uw woonruimte, kantoorruimte of iedere andere ruimte een eigen uitstraling geven. Een klein element als een deurkruk kan onbelangrijk lijken, maar is dat echter niet. Deurbeslag kan zelfs beeld- en sfeerbepalend zijn voor een ruimte of een gebouw, dus denk hier goed over na.

Binnenbeslag voor iedere ruimte

Wanneer u op zoek bent naar het juiste binnenbeslag om uw woon- of werkruimte af te maken, dan bent u bij Wiecherink Bouwmateriaal aan het juiste adres. Wij hebben verschillende deurkrukken en -knoppen in ons assortiment die een zakelijke of juist sfeervolle uitstraling kunnen geven aan uw deuren. Ook kunnen wij u voorzien van de juiste schilden die bij deze deurkrukken of -knoppen passen. Ons deurbeslag is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren, zodat u de juiste afstemming kunt maken met uw interieur.

Buitenbeslag met uitstraling

Waar binnenbeslag bepalend kan zijn voor uw interieur, is het buitenbeslag dat voor het aanzicht van uw gebouw. Om een goede eerste indruk te geven van uw woning of kantoor, is het belangrijk om tevens goed na te denken over het deurbeslag van uw buitendeuren. Ook hierin bieden wij een ruime keus in verschillende materialen, uitvoeringen en kleuren en kunt u uw deuren (en dus de uitstraling van uw gebouw) afmaken met buitenbeslag met sierlijke of juist strakke lijnen.

Veiligheidsbeslag

Niet alleen de uitstraling van uw binnen- en buitenbeslag is van belang, ook de functie ervan dient mee te tellen. U wilt niet alleen dat de deuren van uw woning of bedrijfsgebouw er mooi uitzien, ze moeten ook een zekere mate van veiligheid bieden. Wij hebben een uiteenlopend aanbod van veiligheidsbeslag. Dit biedt niet alleen de nodige veiligheid maar geeft tevens de uitstraling die u wenst.

Voor de beste service op maat en advies komt u naar Wiecherink bouwmaterialen in Gendt.