Tegels

Zoekt u nieuwe tegels voor de badkamer, keuken, woonkamer, bijkeuken of een andere ruimte in uw woning? Het uitzoeken van nieuwe tegels is niet eenvoudig. Wij hebben ons ontwikkeld tot speciaalzaak op het gebied van wand- en vloertegels.

Tegeltrends voor de wand

Wandtegels zijn leverbaar in allerlei soorten en maten. In onze collectie vindt u het laatste aanbod in wandtegels. Voor moderne tegels in XXL formaat bent u bij ons dus aan het juiste adres. Ook voor trendy wandtegels met bijzondere structuren neemt u een kijkje in onze collectie. Tegels met houtstructuur zorgen voor een warme sfeer in uw badkamer of keuken. Tegelijkertijd zorgen wandtegels met textielstructuur voor een echte eyecatcher in bijvoorbeeld uw woonkamer. Naast wandtegels met bijzondere structuren zijn er bij ons natuurlijk ook gladde tegels verkrijgbaar. Of u kiest voor witte, beige, taupe, antraciet of zwarte tegels.
Wij hebben de kleur die bij u past. Kom langs voor de laatste tegeltrends

Vloertegels van topmerken

Vloertegels hebben vaak meer structuur dan wandtegels. Dit komt omdat ze moeten voorkomen dat u uitglijdt in bijvoorbeeld de douche. Onze medewerkers kunnen u deskundig informeren over welke vloertegels geschikt zijn voor natte ruimtes. Ook onze vloertegels zijn verkrijgbaar in een variatie van kleuren, materialen, structuren en formaten. Erg populair zijn vloertegels van 60 x 60 centimeter, maar ook voor kleinere en grotere vloertegels kunt u terecht bij Wiecherink Bouwmaterialen.
In ons assortiment vindt u kwalitatieve tegelmerken, zoals Sphinx, Kalystra, Marazzi en Ceramica Magica.

Virtuele ruimte ontwerpen met uw gekozen tegelsBent u benieuwd naar ons tegelassortiment? U kunt hier alvast een kijkje nemen in onze online tegelcollectie. Als u een mooie vloer- of wandtegel ziet, dan kunt u op de website mail adres invullen en u ontvangt een QR-code per e-mail. Hiermee kun tu in onze showroom uw gekozen tegels direct terugzien op een groot beeldscherm en hiermee virtuele ruimtes betegelen. Naast de fysieke tegel geeft dit een goed beeld hoe de tegels eruit zien in een bepaalde ruimte. U kunt ook eenvoudig wand-en vloertegels combineren.

 

Ga aan de slag met onze tegels! Maak eenvoudig uw eigen ontwerp en combineer wand- en vloertegels.