Isolatiemateriaal

Heeft u isolatiemateriaal nodig voor de isolatie van een (woon)ruimte? In ons assortiment vindt u isolerende materialen voor daken, wanden, vloeren en spouwmuren. Ook hebben we speciale materialen voor vochtige ruimtes, zoals kelders. Heeft u advies nodig dan helpen onze werknemers u graag verder.

Glaswol en steenwol

Als leverancier in bouwmaterialen beschikken wij over een ruim assortiment isolatiematerialen. Wij verkopen glaswol en steenwol om ruimtes te isoleren. Deze materialen isoleren de ruimte niet alleen, maar ze absorberen ook geluid. Daarnaast is het een materiaal wat niet brand. Het draagt dus bij aan de brandveiligheid van een ruimte. Glaswol is samengesteld uit zand en gerecycled glas. Het is zeer makkelijk te snijden of knippen. Wij verkopen ook glaswol met een laagje aluminiumfolie voor een dampdichte isolatielaag. Steenwol is gemaakt van gesmolten steen. Hiervan wordt een mat gemaakt. Deze steenwol matten worden gebruikt als isolatiemateriaal.

EPS en XPS isolatieplaten

EPS isolatieplaten kennen veel voordelen. Deze platen van piepschuim zijn licht, makkelijk te verwerken en voordelig. Met EPS isolatieplaten kunt u vloeren, muren en daken isoleren. XPS isolatieplaten of hardschuim is een isolatiemateriaal van kunststof. Het is waterafstotend. Hierdoor is XPS isolatie geschikt voor vochtige ruimtes. U kunt XPS gebruiken in kelders of voor daken. Ook is het geschikt voor muur- en spouwmuurisolatie. Onze medewerkers kunnen u precies vertellen welk materiaal het meest geschikt is voor welke toepassing.

Isolatiemateriaal voor uw woning

Als u een ruimte gaat isoleren, dan is professioneel advies natuurlijk prettig. Onze medewerkers kunnen u helpen met het kiezen van het juiste isolatiemateriaal. Zo maakt u altijd de juiste keuze! Wij informeren u graag over de voordelen van de verschillende isolatiematerialen uit ons assortiment. Zo installeert u XPS, EPS, glaswol of steenwol altijd in de juiste ruimte. Naast isolatiemateriaal verkopen wij ook andere bouwmaterialen, zoals bouw hout, ijzerwaren en plaatwerk.

Voor isolatiematerialen voor uw woning komt u naar Wiecherink bouwmaterialen in Gendt. Wij werken alleen met kwalitatieve materialen van gerenommeerde merken.

isover-cut
opstalan-cut
isobouw-custom
logo-rockwool-fastfixx-100pixw
logo
logo_actis-custom
keylite