Isolatie woning en isolerende verbeteringen

Gaat u binnenkort uw huis (laten) verbouwen, is uw huidige woning aan renovatie toe of bent u opzoek naar isolerende verbeteringen? Kom naar ons voor alle benodigde materialen voor de renovatie van uw huis.

Bestaande bouw

Als u uw bestaande woning gaat uitbreiden met bijvoorbeeld een aanbouw, dan bent u bij Wiecherink aan het juiste adres voor de benodigde materialen. Wij hebben een zeer ruim assortiment ruwe bouwmaterialen, zoals gipsblokken en -platen, cement ne voegsel. Ook verkopen wij plaatwerk en bouw hout. Door onze zaagservice neemt u alleen het hout mee naar huis wat u echt nodig hebt. Bij ons vindt u alle materialen voor elke klus.

Renovatie

Gaat u uw badkamer verbouwen of is de keuken aan renovatie toe? Ook alles wat u nodig heeft voor een verbouwing kunt u bij ons aanschaffen. Voor uw nieuwe badkamer of keuken hebben wij een zeer ruim assortiment wand- en vloertegels. U kunt onze online tegelcollectie bekijken om te zien welke tegels het best bij u passen. Als u uw gegevens invult en de code meeneemt die u per e-mail krijgt, dan kunt u op de beeldschermen in onze winkel zien hoe deze tegels eruit zien op een groot beeldscherm. Naast tegels en badkameraccessoires kunt u ook bij ons terecht voor sanitair van kwalitatief hoogstaande merken.

Isolerende verbeteringen

Renovatie aan het dak en de wanden zorgt ervoor dat bestaande bouw nog jaren optimaal gebruikt kan worden. Door isolerende verbeteringen aan te brengen is het mogelijk om bestaande bouw te veranderen in een nul-energiewoning of passiefwoning. Hier heeft u wel de juiste isolatiematerialen voor nodig en die koopt u bij ons. Ook voor het renoveren van de gevelbekleding kunt u bij ons terecht. Onze professionele medewerkers voorzien u graag van vakkundig advies. Zij staan voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden tijdens het keuzeproces voor isolerende verbeteringen.

isover-cut
opstalan-cut
isobouw-custom
logo-rockwool-fastfixx-100pixw
logo
logo_actis-custom
keylite