Deuren

Een deur maakt de buitenkant van uw huis of de inrichting van uw woonruimte compleet. Bent u op zoek naar een nieuwe binnendeur, buitendeur of terrasdeur? Bij ons vindt u kwalitatieve deuren in een verscheidenheid aan materialen, kleuren en formaten. Ook voor het bijbehorende beslag bent u bij ons aan het juiste adres.

Buitendeuren en binnendeuren

Is de voordeur aan vervanging toe? Bij ons vindt u een ruim aanbod buitendeuren. Buitendeuren zijn er in allerlei stijlen. Zo zijn er voordeuren met of zonder glas, met of zonder brievenbus, die geheel of voor de helft kunnen openen. Een voor- of achterdeur moet bestand zijn tegen weer en wind en natuurlijk perfect aansluiten om tocht te vermijden. Daarnaast wilt u dat een buitendeur veilig is. Onze deuren zijn daarom voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Binnendeuren zijn vaak van ander materiaal gemaakt dan buitendeuren. In ons aanbod vindt u deuren van hout, kunststof, massieve deuren en holle deuren. Het grootste deel van onze deuren is voorzien van het FSC certificitaat.

Alle soorten, kleuren en stijlen

Het plaatsen van de juiste deur heeft een grote invloed op de uitstraling van de woonruimte. Als u een klassieke sfeer in huis wilt, dan kiest u voor een binnendeur met facetglas of een deur met glas-in-lood ramen. Een moderne deur is juist erg strak vormgegeven en het glas is vaak transparant of mat. Of u nu een moderne, klassieke, nostalgische of tijdloze deur zoekt, bij ons vindt u altijd een deur die past bij uw inrichting. Natuurlijk verkopen wij ook terrasdeuren, kastenwanden en schuifdeuren.

pz63420-_pz63422-medium-1-320x320
pz63399a-small-320x320
pz63390a-small-320x320
pz63387a-small-320x320
pz63384a-small-320x320
pz63381a-small-320x320
pz63378a-small-320x320
pz63372a-small-320x320

Veilig deurbeslag en hang- en sluitwerk

Het is voor ons vanzelfsprekend dat ons deurbeslag ook het Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft. U hoeft dus alleen maar te kiezen welke handgrepen, brievenbus en scharnieren het beste bij uw stijl passen. Ons personeel staat klaar om u te helpen met het kiezen van de juiste deuren en het bijpassende deurbeslag en hang- en sluitwerk.

Kom naar de showroom van Wiecherink Bouwmaterialen in Gendt en bekijk al onze binnendeuren, buitendeuren en deurbeslag.

Wij leveren alleen kwalitatieve deuren van gerenommeerde merken als Albo, Weekamp en Skantrea.

logo_albo-cut
logo_raffito
logo_skantrea-1
logo_austria
deuren_weekamp
Berkvens logo FC C
2logo_leeuwen-rez
artitec