Service en advies op maat

Gaat u bouwen of verbouwen en twijfelt u wat het beste materiaal is voor uw project? Onze medewerkers helpen u graag verder. Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel particulieren als professionals voorzien van advies en service op maat. Kom bij ons langs om uw klus of project te bespreken.

Deskundig advies van onze medewerkers

De medewerkers van Wiecherink Bouwmaterialen beantwoorden al uw bouwvragen en geven graag advies. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke materialen geschikt zijn voor uw klus en bouwproject. Door de betrokken service op maat weet u zeker dat uw nieuwe badkamer straks helemaal in orde is. Als u overweegt een klus zelf te gaan doen, maar u heeft weinig ervaring of bent onzeker over een project, dan kunnen wij helpen. Veel van ons vakkundige personeel heeft een achtergrond in de bouw.

Zaagservice

Wij zullen u altijd professioneel helpen. Onze service op maat gaat daarom verder dan alleen het geven van advies. Wanneer u bij ons plaatmateriaal koopt, dan zagen wij het nauwkeurig voor u op maat. Op onze zaagafdeling wordt het materiaal van hout perfect gezaagd. In de tussentijd kunt u andere inkopen doen bij ons. Dankzij onze zaagservice bespaart u tijd en geld.

Bezorgservice

Is het plaatmateriaal te groot om mee te nemen? Informeer dan naar onze bezorgmogelijkheden. Bouwmaterialen op de bouwplaats of thuis krijgen is niet altijd even makkelijk, zeker niet als het grote materialen betreft. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om uw aankopen thuis of op de bouw te laten bezorgen. Zo komt alles wat u zelf niet kunt vervoeren toch op de juiste plek terecht. In het gebied tussen Arnhem en Nijmegen leveren wij de bestelling zelfs gratis.

Voor de beste service op maat en advies komt u naar Wiecherink bouwmaterialen in Gendt.