Bouwhout

Heeft u hout nodig voor een verbouwing of om zelf iets te bouwen? Wij hebben een ruim assortiment kwalitatief bouw hout. Al het hout wat u nodig heeft om te bouwen en verbouwen bieden wij aan. In onze winkel vindt u onder andere houten planken, hardhouten kozijnen, latten, balken en plaatwerk.

Kwalitatief bouwhout

Als u gaat bouwen of verbouwen dan heeft u kwalitatief goed hout nodig. Kom naar ons voor alle materialen die u nodig heeft. Wij leveren gecertificeerd ruw hout, maar ook afgezaagd hout en afgewerkt hout. In onze aanbod hebben we hardhouten balken voor binnen en buiten. Ook het multifunctionele vurenhout wat wij verkopen is in te zetten voor allerlei verschillende klussen. Ook voor constructiehout, plaatwerk, aftimmerhout, hechthout, hardhout kozijnen en tuinhout bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben bouw hout van allerlei verschillende soorten hout en formaten.

Zaagservice

Ons bouw hout ligt op een overzichtelijke manier in onze winkel. Alle houtmaterialen zijn geplaatst in brede stellingen. Al het plaatmateriaal, palen, balken en ander bouw hout is zo eenvoudig te overzien. Wij hebben een zaagservice, waardoor we het hout eenvoudig op maat kunnen zagen. Onze compleet ingerichte zaalafdeling beschikt over alle benodigde materialen voor een nette zaagsnede. Ons zaagwerk is accuraat en u hoeft alleen te betalen voor het hout wat u meeneemt. Daarnaast is op maat gezaagd hout natuurlijk ook makkelijker te vervoeren.

Bouw hout

Voor al uw bouwmaterialen voor een verbouwing kunt u terecht bij ons. Bij ons vindt u niet alleen hout, maar ook wand- en vloertegels, deuren en sanitair. Als onderdeel van onze service kunt u uw materialen op locatie laten bezorgen. Wilt u graag advies over welk soort hout u het beste kunt gebruiken? Onze medewerkers helpen u graag om de juiste keuze te maken. We verwelkomen u graag in onze winkel. Wij leveren ook houten plaatwerk.

rockpanel
ret
permoxx-res
ip
fortalit