Dakbedekking

Moet het dak van uw woning of vervangen worden of wilt u dakbedekking uitzoeken voor een nieuwe ruimte? In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan dakbedekking, zoals dakpannen, dakpanplaten of golfplaten. Wij bieden deze materialen aan in een verscheidenheid aan kleuren.

Alle soorten dakbekleding

Dakbedekking heeft u nodig bij het bouwen of verbouwen van een huis, carport, veranda of tuinhuis. Maar u kunt het ook gebruiken voor een overkapping of om de houtvoorraad in uw tuin te beschermen. Het is dus voor meerdere doeleinden inzetbaar, maar het heeft wel één gezamenlijk doel: lekkage voorkomen. In ons assortiment dakbekleding zitten onder andere dakpannen, dakpanplaten en golfplaten. Met zoveel keus geeft u het dak de uitstraling die past bij het gebouw en de omgeving.

Dakbedekking voor een plat of hellend dak

Dakbekleding is een beschermende laag op het dak om het waterdicht, sneeuwdicht en tochtvrij te maken. Niet elk materiaal is geschikt voor ieder dak. Zo heeft een plat dak qua weersomstandigheden meer te verduren dan een hellend dak. Bij een plat dak blijft het regenwater liggen, waardoor het meer wordt aangetast. Voor een plat dak kunt u bijvoorbeeld Bitumen, PVC of EPDM gebruiken. Als u een hellend dak heeft dan kan regenwater makkelijker wegstromen. Op een hellend dak kunnen dakpanplaten, golfplaten of dakpannen worden gebruikt.

Ruime collectie dakpannen

Wiecherink levert een ruime collectie dakpannen en vele kleuren en uitvoeringen. Voor iedere woning hebben wij de juiste dakpan. Wij werken alleen met de beste kwaliteit dakpannen, voor duurzaam gebruik, hoge isolatiewaarde en kleurvast. Voor de juiste bescherming tegen all weersomstandigheden.

novh-v-600-custom
novh-v-610-custom
ovh_klassiek_-vieilli-rood-3-custom
vhv_900_rustiekverglaasd-custom
vhv_600_natuurrood-custom
vhv-rustiek-engobe-872_11725900-custom
novh-v-703-custom
novh-v-738-custom
novh-v-872-custom
ovh_klassiek_706_blauwgesmoord-custom
ovh_klassiek_740_roestkleurzwartsatinet-custom
vhv_638_nachtblauwverglaasd-custom
ovh_klassiek_707_roestkleurblauwgesmoord-custom
ovh_klassiek_746_zwartsatinet-custom
vhv_610_roodsatinet-custom
vhv_613_matwijnroodverglaasd-custom
vhv_669_lichtbruinverglaasd-custom
vhv_737_zwartbruinengobe-custom
vhv_614_wijnroodverglaasd-custom
vhv_707_roestkleurblauwgesmoord-custom
vhv_670_bruinverglaasd-custom
vhv_738_zwartverglaasd-custom
vhv_740_roestkleurzwartsatinet-custom
vhv_898_herfstkleur-satinet-custom

Professioneel advies over dakbedekking

Heeft u vragen welke soort dakbedekking u het best kunt gebruiken? Onze medewerkers helpen u graag. Door hun jarenlange ervaring weten zij precies welk soort dak geschikt is voor uw project en hoe het het best verwerkt kan worden. Werken met EPDM folie is bijvoorbeeld erg gemakkelijk, omdat het zonder brander wordt aangebracht en het een lange levensduur heeft. Dit maakt het heel geschikt voor bijvoorbeeld een platte uitbouw aan uw tuin of voor een schuur.

Wilt u meer weten over dakbedekking? Kom dan langs in onze bouwmarkt in Gendt.