Vetec bouwlampen en verlengkabels

Sinds kort verkopen wij ook de kwaliteitsproducten van Vetec. Handige en zuinige LED bouwlampen, kabelhaspels, verlengkabels en aansluitsnoeren, we hebben ze voor u klaarstaan. Zoekt u een specifiek product van Vetel wat wij niet op voorraad hebben? We bestellen direct en u heeft het product binnen 1 week in huis.

led-klasse-iii-320x320
led-accu-bouwlamp-320x320 - kopie
led-doorlus-320x320 - kopie
led-dual-320x320 - kopie
led-comprino-320x320 - kopie
kabelhaspels-320x320
led-klasse-i-320x320 - kopie
aansluit-snoeren-320x320

LED ACCU BOUWLAMPEN

Vetec led accu bouwlampen zijn voorzien van een ultra helle LED lamp. De lamp is gemonteerd op een vast statief met softgrip handgreep.De lamp is kantelbaar en en heeft een led indicatie groen (vol) en rood (laden). Indien de accu bijna leeg is zal een  led indicatie lampje gaan knipperen. De bouwlamp schakelt zichzelf uit. Door de led techniek zijn de lampen zeer zuinig in gebruik.

LED DUAL ACCU BOUWLAMPEN

Vetec led dual accu bouwlampen zijn voorzien van een ultra helle LED lamp. De lamp is gemonteerd op een kantelbaar statief met magnetische voet. Handig als je de lamp stevig wilt vastzetten. De bouwlamp is op twee manieren te gebruiken; als acculamp of continu gebruikt op het lichtnet. De meegeleverde stekker trafo genereert een veilige spanning van 12 Volt. U kunt de accu ook gebruiken als powerbank voor uw smartphone of ander apparaat. Door de led techniek zijn de lampen zeer zuinig in gebruik.

LED BOUWLAMP MET DOORLUS

Vetec led bouwlamp met een handige doorlus mogelijkheid is geschikt voor gebruik op de werkvloer. U heeft altijd extra  binnen handbereik. Met de doorlus mogelijkheid is bijvoorbeeld een extra kabelhaspel of verlengsnoer overbodig. Door de led techniek zijn de lampen zeer zuinig in gebruik.

LED ARMATUREN KLASSE I

Vetec led armaturen klasse I zijn uitsluitend geschikt voor vaste montage aan een wand, plafond of andere vast punt. De lamp kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De led lamp dient minimaal op een hoogte van minimaal 2,50 meter hoog te worden gemonteerd en buiten handbereik. Door de led techniek zijn de lampen zeer zuinig in gebruik.

LED ARMATUREN KLASSE II

Vetec led armaturen klasse II zijn geschikt voor permanente bevestiging en voor gebruik op de werkvloer binnen handbereik. Hierdoor zijn deze armaturen prima geschikt voor gebruik voor de bouw, maar ook in de garage, werkplaats of magazijn is deze ledlamp te gebruiken. Door de led techniek zijn de lampen zeer zuinig in gebruik.

ARMATUREN VETEC COMPRIMO

Vetec led Comprimo armaturen zijn gemaakt van spuitgiet aluminium. De lampen zijn ultraplat en robuust en kunnen tegen een stootje. Deze nieuwe generatie Led armaturen hebben geen driver. Door de led techniek zijn de lampen zeer zuinig in gebruik.

HALOGEEN ARMATUREN KLASSE II

Vetec halogeen armaturen klasse II zijn geschikt voor permanente bevesting en voor gebruik op de werkvloer binnen handbereik. De armaturen uitermate geschikt voor gebruik in de bouw, werkplaats, garage en magazijn

AANSLUITSNOEREN

Vetect neopreen aansluitsnoeren zijn voorzien van een aangespoten rechte contactstop en zijn voor veel toepassingen inzetbaar. De snoeren met platte euro-stekker worden gebruikt bij o.a. TL en PL looplampen, 2-aderige snoeren bij klasse II armaturen en gereedschappen en voor 3-aderige snoeren bij apparaten met randaarde. En zijn vele aansluitsnoeren in het assortiment. Dus voor iedere toepassing het juiste snoer. Vraag naar de mogelijkheden.

VERLENGLEIDINGEN

Vetec verlengleidingen zijn voor alle toepassingen te gebruiken. De geel-oranje vinyl snoeren met aangegoten contact- en koppel contactstop worden vooral ingezet bij werk in tuin en park. De zwarte neopreen verlengleidingen, ook met aangespoten contact- en koppel contactstop worden vooral toegepast in de bouw en industrie. Alle verlengleidingen zijn voorzien van een randaarde. De contactstoppen zijn geschild voor rand-aarde en pen-aarde.

VETEC KABELHASPELS

Vetec kabelhaspels zijn gemaakt van breuk- en slagvast kunststof en zijn voorzien van een handgreep met draaiknop. Alle modellen hebben 4 contactdozen met randaarde en een thermische beveiliging. De haspels zijn voorzien van vinyl kabel 3 x 1,5 mm2 of neopreen kabel 3 x 1,5 mm2 met aangespoten haakse contactstop.

Wiecherink levert naast Vetec bouwlampen en verlengkabels nog veel meer producten en gereedschap voor de bouwer en doe-het-zelver. Kom langs en wij helpen u graag verder met uw bouwplannen.