Bouwbedrijven en vakspecialisten

Als u bouwmaterialen nodig voor een klus, dan bent u in onze bouwmarkt aan het juiste adres. Wij leveren aan klusbedrijven, aannemers en ook aan particulieren. Het bedienen van klusbedrijven en de aannemerij is één van de services die wij bieden. Wij bieden u ook een zaagservice en bezorgservice.

Partner van klusbedrijven en aannemers

Heeft u een eigen klusbedrijf of zit u in de aannemerij? Ook dan kunt u uw materialen halen bij Wiecherink Bouwmaterialen. Het bedienen van klusbedrijven en aannemerij is iets wat wij al jarenlang doen. U hoeft niet ver te reizen naar een groothandel, u kunt gewoon langskomen in onze winkel in Gendt. Wij zijn een speciaalzaak voor professionals, zoals klusbedrijven, maar ook beschikbaar voor de doe-het-zelvers. Wij leveren alle materialen voor nieuwbouw, verbouwingen, renovatie of voor andere kleine klussen in en rondom huis.

Alles voor bouw en renovatie

Wij hebben alles in huis wat u als aannemer nodig heeft. U kunt al uw bouwmaterialen onder één dak kopen. Zo kunt u bij ons terecht voor bouw hout, plaatmateriaal, ijzerwaren, sanitair, tegels, hang- en sluitwerk en deuren. Als u de producten in de regio Arnhem en Nijmegen nodig heeft, dan bezorgen wij deze gratis op de bouw of bij uw klant thuis. Heeft u veel materialen nodig die wij tijdelijk niet op voorraad hebben, dan kunnen we deze gewoon voor u bestellen. Vaak kan het materiaal de volgende dag al worden aangeboden.

Zaagservice

Gaat u een zolder aftimmeren of een tuinhuis maken? Hout is hier een prima materiaal voor. U kunt gebruik maken van onze zaagservice. Deze service is beschikbaar voor zowel klusbedrijven, aannemers als particulieren. Uw plaatwerk, balken, bouw hout en planken worden vakkundig op maat gezaagd. Door gebruik te maken van onze zaagservice bespaart u tijd en heeft u alles op maat. En lukt het niet om het materiaal zelf te vervoeren? Door onze bezorgservice komt het materiaal toch op de plek van bestemming.

Wilt u gebruik maken van onze zaagservice? Kom langs in onze winkel in Gendt voor meer informatie.