Verf en kit

Voor alle schildersklussen kunt u bij ons terecht. Wij verkopen diverse soorten verf voor alle soorten ondergrond als beitsen, acryllakken en latex muurverf, maar ook olie voor het behandelen voor alle houtsoorten. Alle verven zijn van hoge kwaliteit voor een duurzaam resultaat. We werken met verven van diverse merken, waar onder Tenco, Elma, Profit en Restol.

Schildersbenodigdheden

In onze winkel vindt u alle benodigdheden die u nodig heeft voor uw schilderswerk. Kwasten en rollers in verschillende soorten en formaten. Maar u vind bij ons ook tape, afdekplastic, reinigings-en verdunningsmiddelen. Kortom alles voor de professionele schilder of doe-het-zelver.

Profit lak, grondverf en muurverf

Betaalbare en hoogwaardig kwaliteit verven van Profit. We leveren het complete assortiment van dit het Nederlandse merk. Een ruim assortiment voor de professional en doe-het-zelfer. Profit hoogglans en zijdeglans is verkrijgbaar voor gebruik binnen en buiten. De Profit houtbeschermer transparant is geschikt voor de bescherming van hout tegen alle weersinvloeden. In acht houttinten en één blanke afwerklaag. De grondverf en meniën bieden optimale bescherming voor hout en metalen. De extra dekkende latex is geschikt voor elke type ondergrond, van pleisterwerk tot soft board.

t_zijdeglans
t_snelgrond
t_loodvrije_menie
t_hoogglans
t_grondverf1
t_grondverf
t_latex_superdek
t_latex_super
t_latex_dubbeldek

Kit voor elke klus en toepassing

Wij leveren alle soorten kitten vier iedere iedere toepassing. Voor afdichten, beglazen, voegen of verlijmen, u vindt de juiste kitsoort in onze winkel. We leveren alle gangbare kitten van siliconen, polymeer, acrylaat en bitumen van bekende merken als den Braaven en Schönox.

tenco-goed1
elma-cut
download-1
schonox
den-braaven-cut
Afbeelding logo touwen en co profit