Transport hulpmiddelen

Wanneer u gaat verbouwen en bijvoorbeeld hout bij ons gaat halen, houd dan goed rekening met het vervoer van de bouwmaterialen die u nodig heeft. Heeft u het juiste vervoer? En heeft u daarnaast ook de beschikking over de juiste transport hulpmiddelen? U wilt immer uw materialen ook graag veilig vervoeren.

Maak gebruik van transport hulpmiddelen

Gaat u bouwmaterialen vervoeren en heeft u het idee dat u deze niet goed kunt bevestigen? U kunt bij Wiecherink Bouwmateriaal ook terecht voor transport hulpmiddelen. Zo hebben wij bijvoorbeeld spanbanden in verschillende afmetingen. Met de spanbanden van het merk Loadlok zet u uw bouwmaterialen goed vast en kunt u deze veilig vervoeren. Twijfelt u over de bevestiging van uw materialen en over de veiligheid van het transport? Vraag ons dan gerust om advies, want wij helpen u graag.

Loadblok transport hulpmiddelen

Goed voorbereid op pad gaan is belangrijk bij het vervoeren van bouwmaterialen. Heeft u bijvoorbeeld planken of balken, dan zullen deze al gauw uitsteken aan de achterkant van uw auto of aanhangwagen. Met de transport hulpmiddelen van Loadblok kunt u ervoor zorgen dat de materialen goed bevestigd zijn en niet gaan schuiven tijdens het vervoer. Loadblok heeft spanbanden in verschillende lengtes, maar bijvoorbeeld ook met haken en ratel. Hiermee kun u de band goed aanspannen en zekert u de materialen. Zo kunt u gevaarlijke situaties voorkomen en raakt u onderweg geen materialen kwijt.

Het belang van goed transport

Het vervoeren van bouwmaterialen kan gevaarlijk zijn. U heeft minder zicht op de weg en bent een groter obstakel in het verkeer. Zorg ervoor dat u zich hiervan bewust bent en gebruik de juiste transport hulpmiddelen. Dat is veiliger voor uzelf en voor uw medeweggebruikers. Vraag om advies indien nodig.

Voor de beste service op maat en advies komt u naar Wiecherink bouwmaterialen in Gendt.