Houten plaatwerk

Bent u op zoek naar houten plaatwerk voor het bouwen of verbouwen van een woonruimte, schuur of garage? Plaatmateriaal leent zich voor vele toepassingen in en om uw huis. Elk van dit houten plaatmateriaal heeft zijn eigen unieke samenstelling, toepassing of gemak van werken. Denkt u hierbij aan MDF, multiplex en brandwerende platen.

Kwalitatief houten plaatwerk

Welke plaat het meest geschikt is voor welke klus? De medewerkers van Wiecherink Bouwmaterialen weten alles over houten plaatwerk. We adviseren u graag met het kiezen van het juiste materiaal. In ons assoritiment vindt u kwalitief houten plaatwerk van bekende merken. Zo bieden wij bijvoorbeeld Rockpanel plaatwerk voor gevels en dakranden. Ook leveren we producten van International Plywood BV, Permoxx brandwerend plaatmateriaal en RET plaatmateriaal. Ook voor andere topleveranciers van houten plaatwerk kunt u bij ons terecht. Ons plaatwerk kan na het plaatsen geschuurd, gebeitst en geschilderd worden.

Zaagservice voor houten plaatwerk

Wilt u een wand plaatsen, de zolder aftimmeren of een ruimte afscheiden? De keuze zal al snel op houten plaatmateriaal vallen. Bij ons vindt u een verschijdenheid aan houten plaatwerk om dat klusje te klaren. Vindt u het prettig als de platen al gezaagd zijn? Dankzij onze zaagservice hoeft u niet zelf te zagen. Op onze zaagafdeling wordt het zaagwerk perfect en accuraat uitgevoerd. Dat scheelt u tijd en geld, want u betaalt alleen wat u meeneemt.

Plaatmateriaal voor uw huis kopen

Kom om ons hele assortiment plaatmateriaal te bekijken naar onze winkel in Gendt. Onze medewerkers staan voor u klaar om u advies te geven rond het gebruik van het juiste houten plaatwerk voor uw bouwproject. Ook is er de mogelijkheid om de platen gelijk op maat te laten zagen. Lukt het niet om de materialen zelf te vervoeren? Wij hebben een bezorgservice. Op die manier komt uw houten plaatmateriaal toch op de plek van bestemming.

Plaatmateriaal voor iedere toepassing

Voor iedere toepassing leveren wij uw houten plaatwerk van bekende merken voor ruwbouw en afwerking van de woning.

VloerdelenBrandwerende platenHechthoutPlafondplaten
Kozijnen binnen/buitenBerken multiplexTriplexGipsplaten
DeurenAftimmerhoutMultiplexTrespa
hardhout kozijnenAfwerkprofielenBerkenmultiplexBerken multiplex
MDFGolfplatenUniprimeTuinhout Modiwood
Constructie houtLinoply 
rockpanel
ret
permoxx-res
ip
fortalit