Home | Reviews

Reviews

21 november 2017 -

Goede prijs-kwaliteit

Sinds 9 jaar klant hier. Fijn bedrij om mee samen te werke. Breed assortiment, goede prijs-kwaliteit, sympathieke medewerkers en lekker in de buurt.

J.ter Wolde- Natural Stone Consult

21 november 2017 -

Klant sinds oprichting

Sinds de oprichting van ons bedrijf Otters Bouw kopen we alle bouwmaterialen bij Wiecherink in Gendt. Dit naar alle tevredenheid. Veel keus en goede service.

Otters Bouwbedrijf

21 november 2017 -

Persoonlijke aandacht

Ik koop ruim 10 jaar bij Wiecherink. Ze geven persoonlijke aandacht, denken met je mee en zijn deskundig. Bijna alles op voorraad en als ze iets niet hebben, bestellen bestellen ze direct. Prima zaak.

Danny Peters

9 november 2017 -


“Grote verscheidenheid materialen”

Voor onze nieuwbouw woning en bijgebouw hebben wij onze bouwmaterialen bij Wiecherink gekocht. Het is lekker dicht bij ons in de buurt en dat is natuurlijk erg handig.

Ze hebben een grote verscheidenheid aan materialen en een ruime keuze in aanbod. Van plinten tot tegels, we slagen er altijd. Als we materiaal bestellen wordt het meestal de dag erna al bezorgd en als het ons niet uitkomt brengen ze het wanneer het schikt. Als er groot materiaal overblijft wordt het ook weer opgehaald. Lees verder

9 november 2017 -

Kom hier bijna 50 jaar

Vanaf 1972 kom ik al bij Wiecherink, sinds ze geopend zijn. Ik koop hier alles wat ik nodig heb als vakman. Ben zeer tevreden over de producten en de mensen.

Henny van Schaik

9 november 2017 -

Leuk geholpen

Ik koop regelmatig spullen bij Wiecherink omdat we dit nodig hebben voor onderhoud en reparatie van gebouwen van camping de Waaij. Ik ben zeer tevreden en je wordt leuk geholpen.

Dhr. Willemsen

9 november 2017 -

Allemaal in orde bij Fred

Ik ben meer dan 25 jaar klant bij Wiecherink en wat mij betreft is het alllemaal goed bij Fred. Materiaal is prima in orde, fijne mensen en omruilen kan altijd

Jan Wijers Klusbedrijf

 

9 november 2017 -

Kom er al 10 jaar

Ik kom al 10 jaar bij Wiecherink Bouwmateriaal. Het is lekker in de buurt dus praktisch voor mij. De kwaliteit van de spullen is in orde. Ik koop heel gevarieerd hier omdat ik bouwer ben van beroep. 4,5 ster voor dit bedrijf!

Klusbedrijf Rene Euwes

9 november 2017 -

Tevreden over alles

Ik kom als bouwer vaak bij Wiecherink en kan niets ander zeggen dat ik tevreden ben over alles. Fijn in de buurt, alles op voorraad, vriendelijke mensen met verstand van zaken en retour brengen is geen punt.

Ab Helsen Onderhoud

Schrijf hier je beoordeling

Beweeg de muis over de sterren en klik om het aantal te kiezen (1=slecht, 5=zeer goed)