Home | informatie

informatie

Contact

09.11.2017

U kunt onze winkel dagelijks bezoeken van 7.30 tot 18.00 en op zaterdag van 8.00 tot 13.00

Nijverheidsweg 2A
6691 EZ Gendt
t. 0481 – 42 17 47
f. 0481 – 42 50 36

info@wiecherink-gendt.nl

Team Wiecherink

31.10.2017

Onze ervaren medewerkers staan dagelijks voor u klaar met raad en daad.

Zaagservice

31.10.2017

Wiecherink Bouwmaterialen beschikt over een volledig ingerichte zaagafdeling. Dankzij onze professionele machines en vakkundig personeel wordt het zaagwerk perfect en accuraat uitgevoerd.
De vele soorten hout- en plaatmaterialen kunnen wij voor u exact op maat zagen.

Op maat gezaagde platen hebben het voordeel dat ze makkelijker te vervoeren zijn!

Wij bezorgen op afspraak

31.10.2017

Bouwmaterialen op de plaats te krijgen is niet altijd even gemakkelijk. Iedereen kan er over meepraten! U hebt een aannemingsbedrijf en de uitvoerder belt ’s morgens onverwacht dat op de bouw plots vloerplaten te kort zijn maar dat hij geen mogelijkheid heeft deze op te halen. U bent particulier en heeft een prachtige deur gekocht die nét niet in uw personenauto past. Of u bent met de fiets waarmee het al erg lastig is om twee zakken cement te vervoeren. Bij Wiecherink Bouwmaterialen is dit geen punt. Wij staan wij voor u klaar met een eigen bezorgservice.

Gratis bezorging in de regio

In het gebied tussen Arnhem en Nijmegen brengen wij de bestelling gratis op de bouw of bij uw thuis. Een spoedbestelling behoort tot de mogelijkheden. Wiecherink Bouwmaterialen beschikt over een vrachtwagen met kraan. De chauffeur kan uw bestelling op bijna elk gewenste plaats neerzetten. Vraag aan onze chauffeur naar de mogelijkheden!

Renovatie, bestaande bouw en isolerende verbeteringen

03.04.2017

Gaat u binnenkort uw huis (laten) verbouwen, is uw huidige woning aan renovatie toe of bent u opzoek naar isolerende verbeteringen? Kom naar ons voor alle benodigde materialen voor de renovatie van uw huis.

Lees verder

Bouwen in eigen beheer

03.04.2017

Steeds meer particulieren bouwen een huis in eigen beheer. Op die manier kunt u uw nieuwe woning volledig afstemmen op uw eigen wensen. Voor het bouwen van een huis heeft u wel de juiste materialen nodig. Gaat u een eigen huis bouwen of laat u een huis bouwen in eigen beheer? Kom naar ons voor alle benodigde bouwmaterialen.

Huis bouwen in eigen beheer

Als u uw droomhuis gaat bouwen in eigen beheer, dan heeft u natuurlijk de juiste bouwmaterialen nodig. Wiecherink levert aan bedrijven, zzp-ers en particulieren. Alle materialen die u nodig heeft om een huis te bouwen kunt u bij ons kopen. Wij verkopen alle basismaterialen van de woning van baksteen tot dakpan we leveren dit in vele soorten en maten. Ook voor de isolatie van uw nieuwe woning bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment isolatiemateriaal, zoals glaswol, steenwol en XPS- en EPS isolatieplaten. Onze medewerkers kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze materialen.

Alles voor de bouw van uw eigen huis

Naast de bouwmaterialen die de basis van uw nieuwe gaan vormen, kunt u bij ons ook terecht voor alle afwerkmaterialen van de woning. Plaatwerk, hout, deuren en kozijnen. Ons hang- en sluitwerk is voorzien van het politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo weet u zeker dat uw nieuwe huis ook veilig is. Ook dakbedekking, gevelbekleding, tegels en sanitair vindt u in ons assortiment. Mochten we niet voldoende materiaal op voorraad hebben, dan kunnen we dat voor u bestellen en wordt het de volgende dag al geleverd. We kunnen het zelfs bij u thuis of op de bouw bezorgen.

Vakkundige hulp en bezorgservice

Heeft u hulp nodig in het bouwproces of heeft u vragen over een bepaald materiaal? Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste isolatie, dakbedekking of gevelbekleding, wij denken gewoon met u mee. Bovendien kunt u gebruik maken van onze bezorgservice. Wij bezorgen uw bestelling in het gebied tussen Arnhem en Nijmegen gratis op de bouw. Uw droomhuis bouwen in eigen beheer wordt door onze hulp een stuk makkelijker en eenvoudiger.

6 informatie gevonden